A partir d’aquest 8 de setembre, a l’Escola Folch i Torres.

Pati obert cada dissabte amb activitat esportiva dinamitzada

La iniciativa Patis Oberts que impulsa l’Ajuntament cada dissabte al matí a l’Escola Folch i Torres inclourà activitats dinamitzades des d’aquest 8 de setembre. El programa consisteix en obrir el pati de l’escola els dissabtes de 10 a 13 hores per aprofitar la instal·lació fora de l’horari lectiu com a punt de trobada per a la realització d’esport en un recinte habilitat per a la pràctica esportiva.

Qui vulgui podrà participar en l’activitat de dinamització programada per l’Ajuntament, que anirà variant cada setmana. La primera activitat del curs 2018-19 consistirà en tirs de 3 de bàsquet, aquest proper dissabte.

Font: www.esplugues.cat

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.