PASSEJADA SOLIDÀRIA "CAMINEM JUNTS PER L'ALIMENTACIÒ INFANTIL"

20131115-142616.jpg

L’objectiu de les Passejada Solidària és recollir fons per als projectes d’alimentació infantil de la Creu Roja.

La Creu Roja ha organitzat una Passejada Solidària a Esplugues de Ll. amb l’objectiu de recollir fons per als seus projectes d’alimentació infantil. Els participants de la passejada podran fer aportacions a la Creu Roja per a aquests projectes.

La Passejada Solidària començarà a les 11:30 hores a la Plaça Mireia i finalitzarà al mateix lloc. En total, la passejada consta d’un recorregut de 4 Km // El temps previst de la passejada és d’una hora i mitja.

Les Passejades Solidàries s’emmarquen en l’Aliança Humanitària per a l’alimentació infantil de la Creu Roja a Catalunya. Amb aquesta aliança, l’entitat vol fer una crida al conjunt de la societat per sumar esforços per lluitar contra la pobresa infantil. Durant l’any 2012, aquests projectes van atendre més de 90.000 infants arreu de Catalunya, dels quals 61.621 van rebre lots amb aliments i d’altres productes bàsics. A més, la Creu Roja va iniciar l’any passat un projecte per ajudar a pagar quotes de menjador, amb què es preveu arribar 700 infants en risc aquest curs escolar.

20131115-142316.jpg

Més informació trucant al telèfon 93 371 82 02 o passant pel carrer Severo Ochoa 14, a Esplugues de Llobregat

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and delete the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.