Parc de Jocs de Reis a Can Vidalet del dijous 2 al dissabte 4

parc-Infantil_w1

Els Reis Mags a banda, els protagonistes indiscutibles dels primers dies de l’any són els nens i nenes. I Esplugues es converteix en el paradís de la quitxalla amb tota mena de llocs per divertir-se amb els amics. Si la ciutat és el paradís, el Parc de Reis de Can Vidalet n’és el temple. La funció esportiva del pavelló municipal del barri dóna pas als jocs per a totes les edats des del dijous 2 de gener fins al dissabte 4.

Pavelló Poliesportiu de Can Vidalet d’11 a 13,30h i de 16,30 a 20h.

Jugant sense parar, us passaran els dies volant i sense adonar-vos en ja serà aqui la Cavalcada. Us esperen un scalextrix digital, uns quants inflables, tallers de maquillatge perquè, per un dia, us convertiu en un lleó, un elefant, un ratolí…., videoconsoles, jocs esportius, jocs tradicionals, tallers artesanals, espais motrius per als més petits i petites i moltes coses més! Els pares i mares, per la seva part, també tenen un espai propi amb la premsa del dia i altres distraccions.

Per cert, a la tarda hi haurà un patge reial a qui podreu entregar les vostres cartes. Ja les teniu a punt?

Font: L’Agenda.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.