20130503-161012.jpg

Des de la UBE i el Servei d’Atenció a l’Empresa de L’Ajuntament d’Esplugues de Llobregat, us informem de l’oferta formativa programada per aquesta Primavera 2013.

Els Ajuntaments del Baix Llobregat juntament amb el Consell Comarcal del Baix Llobregat han unit esforços per proporcionar als empresaris i empresàries, als emprenedors i emprenedores de la comarca un nou programa formatiu empresarial de primera classe totalment gratuit, distribuït per la comarca.

Qualsevol empresari/a o emprenedor/a pot inscriure’s al curs que més li interessi a través del web:

http://empresa.elbaixllobregat.cat

Les formacions es classifiquen en els següents àmbits:
Màrqueting i Vendes
Econòmic i Financer
Habilitats Directives
Innovació i Internacionalització
Gestió Empresarial i Eines TIC

Concretament, al nostre municipi, responent a les inquietuds que hem recollit, hi realitzem dues accions de formació corresponents a l’àmbit Econòmic-Financer, una formació bàsica programada per aquest mateix mes de maig i una segona formació més avançada al juliol, que figuren a document adjunt (Calendari).
Us invito a mirar les accions programades i les dates i horaris en que es realitzaran.

En cas que us interessi qualsevol altra formació o realitzar-la en una altra data, podeu escollir la que més us convingui i fer la inscripció a través del mateix web:

http://empresa.elbaixllobregat.cat.

Aprofito per a informar-vos que dins del Projecte Baix Llobregat per la Capacitació Empresarial, hi ha el programa de formació per a empreses que ara us presentem i un segon programa de Formació per Empreses d’Alt Creixement que està adreçat a aquells empresaris i empresàries, emprenedors i emprenedores que impulsin un projecte empresarial de potencial alt creixement. Amb aquest programa volem donar-vos l’impuls i suport necessari per a fer dels vostres projectes grans èxits empresarials i el podeu consultar al mateix web.

En la confiança que aquestes propostes tindràn bona acollida i que s’adaptaran a les vostres necessitats, quedo a la vostra disposició per a qualsevol consulta.

Cordialment,

Glòria Fabra
Tècnica del Servei d’Atenció a l’Empresa
Promoció Econòmica
Ajuntament d’Esplugues de Llobregat
Petit Parc de l’Amistat s/n
933720416, ext. 1639

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.