Daniel Limones prové de l’Ajuntament de Martorelles i és president del Col·legi de Criminòlegs de Catalunya

L’inspector Daniel Limones ha pres possessió com a nou cap de la Policia Local d’Esplugues. Llimones substitueix en el càrrec a Juan Antonio González Leyva, que ha estat responsable del cos des del 2007. Daniel Llimones Silva procedeix de la Policia Local de Martorelles, on exercia d’inspector cap des del 2017, i és l’actual president de Col·legi de Criminòlegs de Catalunya. Abans de Martorelles, havia estat cap de les policies locals de Maçanet de la Selva i Sant Fost de Campsentelles.

El nou cap de la Policia Local d’Esplugues ha estat presentat aquest dilluns 19 d’abril al conjunt de la plantilla del cos, en un acte que ha comptat amb la presència de l’alcaldessa, Pilar Díaz, i el regidor d’Usos de l’Espai Públic, Javier Giménez.

L’alcaldessa ha manifestat estar «molt il·lusionada per poder comptar amb Daniel Llimones, nou director de la nostra policia i president del Col·legi de Criminòlegs de Catalunya. Amb aquesta incorporació, consolidarem definitivament el projecte de policia propera, moderna i eficient que estem implementant a Esplugues».

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.