Mostra-Canvi torna a la rambla Verge de la Mercè diumenge, 1 de juny. #esplugues

20140531-160157-57717283.jpg

Ajuntament. El comerç local d’Esplugues tornarà a mostrar els seus productes a la ciutadania en la tercera edició de Mostra-Canvi, prevista per a diumenge, 1 de juny. Aquesta mostra comercial bianual, que té com a objectiu promocionar el comerç de proximitat, reunirà enguany 65 expositors en la localització habitual, la rambla Verge de la Mercè, al barri de Can Vidalet.

La 1a Mostra-Canvi, que es va celebrar al maig de 2010, va comptar amb la participació de 37 comerços de la ciutat, quantitat que es va incrementar un 20% en la segona edició, l’any 2012, arribant a la xifra de 49 expositors.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.