Mas avisa que a les municipals es mesurarà la força del projecte sobiranista. #esplugues

(null)
El president de CDC aposta per “fer-se fort” als ajuntaments perquè són les primeres estructures d’Estat de Catalunya. Subratlla que la mobilització ciutadana s’ha de traduir en vots.

El president de CDC i de la Generalitat, Artur Mas, ha fixat en les eleccions municipals el primer termòmetre per mesurar la força del projecte sobiranista a Catalunya.

“La nit del 24 de maig sabrem si tenim més o menys força”, ha assegurat.
En l’acte de presentació de la candidatura de Miquel Buch a la reelecció a l’Ajuntament de Premià de Mar, el líder convergent defensat que més enllà de la mobilització ciutadana al carrer i a les urnes, els ajuntaments també són importants perquè són les primeres estructures d’estat necessàries per poder fer front al projecte polític de Catalunya.

El Punt Avui

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and delete the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.