Aquest matí, el Secretari General de PIMEC, Antoni Cañete, ha presentat el manifest ‘RescatxPimes RescatXAutònoms’, que ja compta amb el compromís d’adhesió de més de 220 associacions empresarials, entre elles, la FIHRT, i les 43 Associacions, Col.lectius i Gremis que en formen part.

El document proposa, entre altres qüestions, que el Departament d’Empresa i Coneixement i el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies s’afegeixin a les reunions del PROCICAT atesos els efectes econòmics i laborals; mesures immediates i generoses a nivell fiscal i financer; i l’aplicació de mesures per fer compatible la continuïtat de l’economia amb la protecció de la salut pública com l’ús massiu de testos ràpids, l’ampliació immediata de la infraestructura sanitària, recorrent en primer lloc a l’oferta privada, o l’aplicació de sistemes avançats de rastreig i control dels contagis.

El secretari general també ha fet una anàlisi sobre les mesures adoptades en països del nostre entorn, que disten molt de les que s’han aprovat a casa nostra.

L’acte d’avui també ha comptat amb la veu dels representants del sectors més afectats per les restriccions. Hi ha participat Àlex Goñi, president de PIMEComerç, Esteve Guerra, representant de PIMEC Turisme, Pere Santos, president de la FIHRT, Pilar Sierra, representant del Gremi de Cinemes de Catalunya i de PIMEC Indústries Culturals, August Tarragó, president d’ADECAF i de PIMEC Activitats Esportives, Carles Durban, president de l’Associació d’Empresaris de Parcs Infantils Privats – Xiquiparcs, René Oller, president de la GEIC (Escoles d’Idiomes), i David Antón, representat de PIMEC Formació i Ocupació.

FEDERACIO INTERCOMARCAL D’HOSTALERIA, RESTAURACIO I TURISME / FIHRT

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.