Amb l’objectiu d’intentar ajudar la joventut en la tasca de cercar feina, itineraris formatius i recursos per a l’emancipació i poder arribar al màxim nombre de persones, l’Oficina Jove d’Emancipació ha obert un bloc on periòdicament es publicarà un recull de les ofertes de feina que podem trobar a la xarxa, així com recursos relacionats amb l’habitatge, formació, mobilitat internacional i salut. Aquest canal més directe i àgil ha de servir perquè els usuaris coneguin amb més profunditat totes les eines, activitats i projectes relacionats amb l’àmbit de l’emancipació.

Aquest nou bloc permetrà que les persones joves del municipi rebin informació immediata, les 24 hores del dia. A més, informarà de les accions formatives i novetats periòdicament.

El bloc de l’Oficina Jove d’Emancipació conté diferents apartats, com ara educació, treball, salut, habitatge i mobilitat internacional. L’adreça és http://esplujove.blogspot.com.es/.

L’Oficina Jove d’Emancipació disposa d’assessores i orientadores en matèria laboral, de formació, mobilitat internacional i habitatge per atendre personalment els joves de la ciutat. Per contactar-hi  es pot trucar al 661 987 690 o enviar un missatge a l’adreça electrònica jove.emancipacio@esplugues.cat.

Font: www.esplugues.cat

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and delete the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.