Lliurament de premis als joves pilots dels campionats Trofeu Diputació de Barcelona

trofeus 7 p

trofeus 9 p

trofeus 10 p

El passat dissabte es va celebrar a Esplugues de Llobregat l’acte de lliurament dels premis dels Campionats Provincials-Trofeus Diputació de Barcelona.

El passat dissabte es va celebrar al Casal de Cultura Robert Brillas d’Esplugues de Llobregat l’acte de lliurament dels premis dels Campionats Provincials-Trofeus Diputació de Barcelona de motociclisme.

L’acte va estar presidit pel diputat delegat d’esports de la Diputació de Barcelona, Josep Salom, per la regidora d’Esports de l’ajuntament d’Esplugues de Llobregat, Montserrat Zamora, pel president de la territorial de Barcelona, Miquel Martínez i el vicepresident de la FCM, Josep Maria Mañé.

Un gran nombre dels joves pilots participants al campionat, acompanyats de familiars i amics, van omplir la sala i van seguir el lliurament de premis, que va acabar amb un sorteig de regals entre els pilots assistents.

Agrair una temporada més el suport de la Diputació de Barcelona i aquest any donar les gràcies també a l’ajuntament d’Esplugues per haver cedit el Casal de Cultura per acollir aquest lliurament de premis.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.