L´Esport Espluguenç trionfa un cop
 més als Nacionals de Taekwondo

Els alumnes del Taekwondo Nazaret tornen a guanyar 5 Medalles més al Campionat d´Espanya per Clubs celebrat a Alacant els dies 6, 7 i 8 de Desembre ficant el Club de Pedro Muñoz dintre del Top 20 de la lliga nacional conformada per més de 250 Clubs.

A la 1ª Jornada (dia 6) obre la llauna l’actual Campiona d´Espanya Junior Laura Bonals, fent servir la seva condició de favorita es penja l´Or de manera contundent a la Categoria -52Kg aconseguint aixì laprimera medalla pel Club, per altre banda el nostre pes pesant David Prados que parteix com a actual subcampió d´Europa es penja una d´Argent molt merescuda en la Categoria Senior +87Kg tras fer un campionat molt treballat.

A la 2ª Jornada (dia 7) és el torn per els nostres atletes de la Categoria Sub 21 on Marc Gracian rebalida un cop més una medalla d´Argent que ja va aconseguir en l´edició anterior en aquesta ocasió en la Categoria de -63Kg i Ana Ruano es fica a la final davant l’actual Campiona d´Europa aconseguint una altre Argent a la Categoria de -73Kg engrandint el seu palmarest.

A la 3ª Jornada (dia 8) és el torn del nostre Master Oscar Lanza que partetix com a Campió de l´anterior edició en la Categoria de -80Kg, en aquest cas es fica a la final tras dos combats d´infart on es planta davant del campió del mon fent un combat dels que fan afició aconseguint una medalla d´Argent fent gala d’un molt alt nivell.

No dubtem que el Taekwondo Nazaret ens seguirá donant moltes alegries i trionfs en les futures edicions donat el treball rigurós que imparteix a diari el seu mestre Pedro Muñoz.

L´Esport Espluguenç trionfa un cop
 més als Nacionals de TaekwondoL´Esport Espluguenç trionfa un cop
 més als Nacionals de Taekwondo