L'Esbart als Tres Tombs 2015! #esplugues

IMG_1596.JPG

IMG_1597.JPG
Benvolguts/des:

És un gran plaer i honor comunicar-vos que la Colla dels Tres Tombs d’Esplugues ha escollit a l’ Esbart Vila d’Esplugues per a formar el Cos de Bandera d’aquest any a la festivitat dels Tres Tombs què tindrà lloc el proper diumenge 8 de març al matí.

La designació va ser comunicada ahir oficialment durant el tradicional sopar de Sant Antoni que va tenir lloc al Casal de Cultura Robert Brillas d’Esplugues.

El Cos de Bandera i Carro de Sant Antoni estaran formats pels membres de la Junta de l’Esbart Antoni Haro, Sergi Castro, Rosita Casellas, Jose Laiseca, Pilar Casellas i Mónica Artola, juntament amb la dansaire més veterana de l’entitat, Nuria Ardite.

Així mateix, el dissabte dia 7 de març a la tarda, tindrà lloc el solemne Acte de Lliurament de Bandera al President de l’Esbart, Antoni Haro, Banderer 2015, i hi haurà el Pregó de la festa a càrrec d’en Sergi Castro, Vicepresident de l’Esbart.

El Cos de Dansa actuarà el mateix dia 7 de març en aquest acte a la Sala Teatre del Casal de Cultura Robert Brillas.

Molt agraïts i il·lusionats per aquesta distinció, que arriba en l’inici de la celebració del nostre 30 Aniversari.

Us esperem!

Cordialment,

ESBART VILA D’ESPLUGUES
30 ANYS!1985-2015
http://esbartesplugues.blogspot.com/
https://ca-es.facebook.com/esbart.viladesplugues

http://www.youtube.com/user/esbartesplugues

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.