L'Esbart al FESLLECAT 2014. #esplugues

20140528-132529.jpg

20140528-132537.jpg

20140528-132544.jpg

Benvolgut/des.

És un gran plaer i satisfacció informar-vos que el Gran Espectacle Musical La Llegenda de Sant Jordi de l’Esbart Vila d’Esplugues, ha estat seleccionat per a participar al proper Festival de Llegendes de Catalunya (FesLleCat) que es celebra anualment a la població de Sant Martí de Tous. Un festival que recull, potencia i dóna a conèixer llegendes d’arreu dels Països Catalans mitjançant un seguit d’activitats artístiques i d’oci que permeten gaudir-ne al mateix temps.

El Festival de Llegendes, en la seva edició de 2014, tindrà lloc el propers dies 5 i 6 de juliol. La representació de l’Esbart serà diumenge 6 a la tarda, a l’escenari principal.
Els responsable del muntatge treballen desde fa dies en l’adaptació de l’espectacle al nou espai i a les condicions del festival.

Serà el primer cop que la representació musical de Sant Jordi, que des de l’any 2002 té lloc a Esplugues, es presenti fora de la mateixa ciutat. Els participants a l’espectacle es traslladaran a Tous el dissabte dia 5 per tal de gaudir de tota la oferta cultural que el FESLLECAT ofereix als visitants.

«La notícia de l’elecció del nostre musical per a formar part del FESLLECAT 2014 ha estat molt ben rebuda a l’Esbart i contribueix a arrodonir la presentació del passat 26 d’abril, que va esdevenir tot un èxit de públic i crítiques. Tot un reconeixment a aquests props de 14 anys de Sant Jordi a Esplugues», assegura Antoni Haro, president de l’Esbart Vila d’Esplugues.

Més informació:

http://llegendasantjordiesplugues.blogspot.com.es/
http://www.festivaldellegendes.com/

No serà pas l’ùnica novetat al mes de juliol relacionada amb l’Esbart. Des del mes de desembre, assaja un nou muntatge per a ser presentat el proper dia 22 de juliol en el marc de la Festa Major de Santa Magdalena dins de la parròquia de la ciutat i que de ben segur sorprendrà a tothom per la seva vistositat i emotivitat, així com pel vestuari i la coreografia que s’hi podran veure.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.