Les Llums de Nadal més solidàries. #Esplugues @ubesplugues

IMG_1528.PNG

La UBE, les AAVV, i l’Ajuntament aliats per una lluminària de Nadal millor.

Ja fa tres anys que les AVV ens ajuden a organitzar la lluminària de Nadal. A aquestes entitats, i a l’Ajuntament, volem dirigir aquest agraïment en nom de tot el comerç del municipi.

Quan la crisi ens dugué al comerç a la situació de no poder sufragar l’enorme despesa del lloguer de les peces de lluminària de tota la ciutat, vam necessitar ajuda.

Al voltant d’una taula, el recent “Consell de la Llum” van prendre en ferm el compromís de treballar per a que Esplugues aconseguís una lluminària beneficiosa pel comerç, i digna per la ciutat i els seus veïns.

Amb moltes tardes de feina, nasqué la “Loteria de la Llum”, un gran invent que ens ha permès recaptar prou diners per gaudir de les llums que avui podem veure als nostres carrers. Agraïts estem també a l’Ajuntament, qui assumeix aquest any el 33% de la despesa.

Si cabia millorar aquest episodi, decidírem destinar un percentatge de la recaptació de les participacions de la “Loteria de la Llum” al Banc d’Aliments d’Esplugues.

Des de la Unió de Botiguers i Comerciants d’Esplugues volem agrair l’ajuda, i la dedicada col·laboració, a les AAVV de Can Clota , Can Vidalet, El Centre, El Gall, La Plana.

Sincerament,

Iban Salvador Martínez
President
Unió de Botiguers i Comerciants d’Esplugues

Foto: Portada d’El Pont

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and delete the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.