Les festes del barri del Gall no podien començar millor

http://www.youtube.com/watch?v=LJ9zoFgtxNY
Taller de formació dels Boiets Esquitxafocs&Co

http://www.youtube.com/watch?v=LAHgAWuj4H4
Correfoc dels Boiets Esquitxafocs&Co.

http://www.youtube.com/watch?v=QM-gw42y1Hg
Gran actuació de «Biombo»

http://www.youtube.com/watch?v=vcslIccx-CU
El Pregó de Montserrat Zamora

Ahir divendres, 22 de juliol, es va donar el tret de sortida a la festa major del barri del Gall d’Esplugues de Llobregat: un correfoc a càrrec de la colla infantil Boiets Esquitxafocs, va donar entrada al pregó inicial que marcava tres dies d’activitat festiva al Parc Pou De’n Fèlix, amb l’actuació de l’orquestra Biombo com a primer plat d’un cap de setmana lúdic per a retrobament de veïns i veïnes d’Esplugues, i representants de diversos grups polítics municipals.

La Presidenta de l’associació de veïns del Gall, Mª Eugenia Salmerón “Geni”, va presentar la pregonera, un cop acabat el lluiment de foc de la colla. Montse Zamora, regidora d’esports i joventut, alhora que veïna del barri, va pronunciar un pregó recordant els canvis que ha viscut aquest barri i on no va faltar la part emotiva, recordant amics que ens han deixat com l’Antonio Salazar, qui va ser regidor del barri del Gall, i la Maria Gómez, que fou presidenta de l’associació de dones del Gall, als quals volem retre un sentit homenatge.

Amb l’afluència d’unes 300 persones, tot seguit va començar l’actuació de l’orquestra Biombo fins les 3 de la matinada, i una valoració positiva dels primers actes pre part de la presidenta, Mª Eugenia Salmerón.

Videos: iban Salvador
Redacció: Ramón Cervera de La Premsa del Baix

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.