L’Ajuntament signa quatre convenis per promoure l’ocupació i l’emprenedoria a la ciutat

Amb Renault i Synlab, amb seu a Esplugues, i amb les entitats d’assessorament empresarial SECOT i VAE.

L’Ajuntament d’Esplugues de Llobregat ha signat en els darrers dies quatre convenis que tenen com a objectiu la creació d’ocupació i la promoció de les activitats econòmiques a la ciutat. D’una banda, s’han establert acords de col·laboració amb dues empreses ubicades a Esplugues que són líders dels seus respectius sectors, Synlab Diagnósticos Globales i Renault Retail Group Barcelona, i, d’altra banda, amb dues entitats d’assessorament empresarial, Asociación Seniors Españoles para la Cooperación Técnica (SECOT) i Voluntaris en Assessoria Empresarial (VAE).

El conveni amb Synlab Diagnósticos Globales (antiga Labco), empresa de serveis líder a Europa dedicada a la realització d’anàlisis clíniques i a la gestió de laboratoris clínics i d’anatomia patològica, contempla que totes les demandes d’ocupació a l’empresa seran publicades a la borsa de treball de l’Ajuntament i es prioritzarà, en igualtat de mèrits, les persones residents a Esplugues. A més, Synlab es compromet a col·laborar en accions de formació transversal per a persones usuàries dels serveis d’Ocupació i Emprenedoria de l’Ajuntament, especialment en matèries d’innovació, així com amb l’Institut Severo Ochoa en matèria de Formació Professional.

L’acord amb Renault Retail Group Barcelona, empresa dedicada a la venda i reparació de vehicles pertanyent al grup Renault España, també inclou els mateixos compromisos pel que fa a les demandes d’ocupació i a la seva priorització per a les persones d’Esplugues i pel que fa a la formació per a persones usuàries dels serveis municipals d’Ocupació i Emprenedoria i amb els instituts de la ciutat. A més, estableix una col·laboració per a la formació de diverses posicions laborals d’interès per a Renault, en especial per a la posició de preparador de vehicles nous.

Amb SECOT i VAE, entitats que compten amb professionals de tots els sectors de l’economia i de totes les àrees de gestió que aporten la seva experiència després de finalitzar la seva dedicació professional, l’Ajuntament ha subscrit sengles convenis perquè ofereixin serveis d’assessorament i d’orientació a persones autònomes, empresàries i emprenedores que els permeti millorar la seva situació professional. Entre aquests serveis de consultoria, es troba l’elaboració d’un pla d’empresa, una anàlisi de viabilitat a empreses de nova creació, activitats de promoció i màrqueting i orientació per a la concessió de tràmit de crèdits i ajudes oficials. L’Ajuntament s’encarregarà de derivar les persones beneficiàries que consideri que poden necessitar aquests serveis.

Font: www.esplugues.cat

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.