Resultat d'imatges de empleo juvenil esplugues

Els inscrits en el Programa de Garantia Juvenil tenen ocasió fins dilluns d’optar a un dels 5 contractes en pràctiques  que ofereix l’Ajuntament com a part de la seva política per impulsar els itineraris laborals i formatius dels més joves.

Els perfils sol·licitats són: 2 llicenciats/ades en Dret; 1 Treballador/a Social; 1 Professor/a de reforç escolar, i 1 Sociòleg/a. Els contractes són remunerats i a jornada complerta, de 37,5h setmanals, d’una durada 6 mesos.

Els requisits, a més de ser ja inscrits al Programa de Garantia Juvenil, són trobar-se en situació d’atur, ser menors de 30 anys i tenir la llicenciatura de Treball Social, Dret, Magisteri, Sociologia o titulacions afins.

Les persones interessades poden presentar la seva sol·licitud fins al 27 de novembre a les oficines del SOC (c. Dr. Manuel Riera, 17, Esplugues) juntament amb el currículum i el seu registre al Programa de Garantia Juvenil.

Font: www.esplugues.cat

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.