L’Ajuntament d’Esplugues de Llobregat no ha calgut que s’acollís al fons de financiació per pagar a empreses proveïdores que ha posat en marxa el Ministeri d’Hisenda, ja que es troba al corrent dels seus pagaments.

L’Ajuntament només disposava de 17 factures pendents corresponents a l’exercici del 2011, per un import global de 10.937 euros. El Ple municipal d’ahir va aprovar els terminis de pagament perquè es puguin fer efectives abans de la finalització d’aquest mes.
En el Ple d’ahir també es va donar compte de la liquidació del pressupost de l’any passat, amb un su- peràvit d’1,4 milions d’euros. Per a l’alcaldessa d’Esplugues, Pilar Díaz, “malgrat les dificultats actuals, podem dir amb orgull que tenim unes arques sanejades”.
Aquesta situació contrasta amb el deute que el Govern de la Generalitat té amb l’Ajuntament d’Esplugues, que ascendeix a 5.065.669 euros. Tot i que la Diputació de Barcelona avançarà abans de finals de juny una part del deute de la Generalitat (1.944.769,41 euros), aquests impagaments dificulten la liquiditat de la tre- soreria municipal.

Font: Ajuntament

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.