La Unió de Botiguers impulsa la campanya comercial COMPRA AL BARRI

A través de la marca ESPLUGUES COMERÇ, la Unió de Botiguers d’Esplugues, conjuntament amb l’Ajuntament i la Diputació de Barcelona, impulsa una campanya comercial que desitja potenciar el consum en els comerços del nosttre terme municipal.

La Unió de Botiguers d’Esplugues manté un conveni de colaboració amb l’Ajuntament d’Esplugues en que la marca ESPLUGUES COMERÇ identifica totes aquelles actuacions en benefici del comerç de la ciutat, que es realitzin en el marc del Pla de Dinamització Comercial d’Esplugues. Avui ja es troba per tota la ciutat la cartelleria asociada a la campanya «A Esplugues ara més que mai COMPRA AL BARRI.

Font: U.B.E.
http://www.ube.cat

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and delete the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.