La UBE agraeix a les AVV d'Esplugues, la constitució del Consell de la Llum i la Co-organització de la Loteria, al reportatge que emetrà TV3 pels vols de Nadal

En el marc del programa que TV3 està produïnt sobre com s’estan adaptant les associacions de comerciants per finançar l’actual campanya nadalenca, en l’actual panorama de crisi econòmica, la UBE ha rebut la visita de la periodista Fina Brunet, qui s’ha interessat per la iniciativa de la Loteria de la Llum co-organitzada per les AVV i la UBE. Des de l’associació hem explicat des de la constitució del Cosell de la Llum, l’organització de la loteria, fins la quota de recaptació destinada a les llums de Nadal i a fins benéfics.

Co-organitza: AVV La Plana, Can Clota, Centre, Can Vidalet, Francisco Cozar i la UBE.
A la foto: Sara Olmos (Cap de Comunicació), Càmera TV3, Fina Brunet (Periodista), Iban Salvador (President).

20121127-115459.jpg

20121127-115506.jpg
Col.labora: Ajuntament.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.