La tercera Foraestocs, diumenge, al barri de la Plana

El proper diumenge, 7 d’octubre, la rambla del Carme, al barri de la Plana, serà escenari de la tercera edició de Foraestocs, la mostra organitzada per la UBE, amb l’ajuda de l’Ajuntament, amb l’objectiu d’oferir als comerciants d’Esplugues l’oportunitat de liquidar, a preus rebaixats, els excedents de la passada temporada.

Després de l’èxit aconseguit per aquesta iniciativa als barris Centre i Can Vidalet, Foraestocs visita ara la Plana, on s’instal·laran les carpes comercials entre les 10 i les 15 hores.  Al voltant de les 11,15h del matí l’Associació de dones de la Plana-Montesa donara una classe gratuïta de Country i linedance per totes les persones assistents, i posteriorment gaudirem de l’actuació de Toni i la seva banda de Country, actuacions programades 11,15h a 14h.

Cartell de l’Associació de Dones de la Plana-Montesa (Country i linedance)

CLASE GRATUITA

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and delete the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.