Comença la 18a edició de la Setmana de la Salut, que se celebrarà del 2 al 8 de maig a Esplugues. En aquesta ocasió, la Setmana tindrà com a tema destacat l’alimentació equilibrada com a font de salut.

Tres tallers d’alimentació

Examina la teva alimentació, Diabetis i dieta mediterrània i Descobreix com cuinar i menjar de manera saludable són els tres tallers programats per aquestes dates.

Però aquests dies també es parlarà d’alrtes temes. Hi haurà una xerrada sobre l’Alzheimer i una altra sobre l’efecte de les emocions sobre la salut. Com en anteriors edicions, l’Institut Oftalmològic Tres Torres tindrà la seva unitat mòbil a la plaça de la Bòbila de Can Vidalet per detectar i prevenir el glaucoma. També hi haurà un taller de primers auxilis a l’Associació de Veïns del Gall. Finalment, diumenge 8 es tancarà la setmana amb la Fira de la Salut, una mostra d’entitats locals vinculades al benestar físic i mental.

Font: www.esplugues.cat

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and delete the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.