LA ‘LOTERIA DE LA LLUM’ DE LA UBE I LES AA.VV. ILUMINARÀ #ESPLUGUES AQUEST NADAL

IMG_1406.PNG

El 36.652 el número exclusiu per Esplugues.

La UBE i les AA.V.V. han reservat les 160 series del 36.652 de la Loteria de Nadal, amb l’esperança de recaptar 8.000€ per fer front a la despesa de les llums de Nadal.

Les butlletes estaran disponibles a partir de mitjans d’octubre i es podran adquirir als comerços col·laboradors i les AAVV, que seran llistats i llistades com a punts de venda oficial a www.ube.cat/loteria.

Amb la UBE organitzen l’AAVV de Can Clota, del Centre, Can Vidalet, El Gall i La Plana-Montesa que treballen per pal·liar el dèficit en il·luminació nadalenca que la ciutat ha patit donada la progressiva minvança econòmica que l’associació de comerciants, i els seus associats, ha patit en els darrers anys per la crisi econòmica.

Els beneficis obtinguts del donatiu de cada butlleta es destinaran en un 95% a la il·luminació nadalenca, i en un 5% a obres socials d’Esplugues.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and delete the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.