La Llegenda de Sant Jordi 2018

El proper dissabte 28 d’abril  tindrà lloc una nova edició d’uns dels actes més esperats a l’abril, el Gran Espectacle Musical La Llegenda de Sant Jordi, en la seva edició nº 17! Com és costum, l’acte tindrà lloc a les 20’30h al Parc Pou d’En Fèlix.

Tal i com en les edicions anteriors les veus dels personatges seran en directe, fet que comporta un esforç afegit a tots els actors i dansaires que hi participen. A més, hi tornarà a haver música també en directe, amb una formació de músics dirigits per en Sergi Sagristà.

Hi haurà un nou guió, amb noves escenes i coreografies, millores i novetats tècniques, amb participacions externes que de ben segur contribuiran a fer més espectacular aquesta posada en escena. Concretament, hi intervindran l’escola de dansa i arts escèniques A Escena, que juntament amb el Drac Fal·lera de la Colla de Geganters d’Esplugues, seran els grups convidats a l’espectacle de Sant Jordi.

També hi hauran novetats en l’escenografia, atrezzo i en el vestuari.

La llegenda es presenta amb un inici d’història espectacular però tenebrós. El Mal amenaça un tranquil reialme, en el que hi viu la Princesa, una jove i bella donzella, que també té problemes familiars. Tota la cort, servents,ballarines i altres, estaran al seu voltant.

L’espectacle de Sant Jordi és un acte que es prepara d’un any per l’altre, ja que normalment, quan acaba una representació ja es comencen a aplegar idees per a la propera. Constitueix un gran esforç per a l’entitat tant per les seves dimensions (en tots els aspectes) com pel repte d’oferir sempre novetats i per combinar-ho amb l’activitat quotidiana de l’esbart, dedicada a la dansa tradicional i de creació, i amb la seva agenda sempre farcida de ballades durant tot l’any.

Molts altres detalls i sorpreses es desvetllaran la nit de l’estrena. Com sempre, l’espectacle comptarà amb alta tecnologia tant per a l’àudio com en la il·luminació, pirotècnia i efectes especials els quals tindran un paper força destacat, mitjans que convertiran el Parc Pou d’En Fèlix en un espai divers i màgic en cada escena.

Serà, en paraules d’en Sergi Castro, creador i director de l’espectacle, «un viatge entre la foscor i la llum…ple d’entrebancs, problemes i adversitats que desenvocaran en un final inesperat i mai vist fins ara, i presentarà un retrat ben detallat dels diversos personatges i dels seus caràcters, amb els que tothom es pot identificar».

L’espectacle està programat per a ser representat a la pista vermella del parc, ja que és un espai de grans dimensions i gran capacitat per a tot el públic que hi assisteix. En cas de mal temps, l’acte es traslladaria a la pista coberta Conxita Udina del mateix parc on es pot representar amb total normalitat.

Algunes dades sobre la creació de l’espectacle de Sant Jordi:

– Més de 1500 hores de producció i edició de so.

– 5 Mesos per a la creació i revisió de la sinopsi argumental de l’espectacle.

– 3 Mesos per a la confecció del guió inicial i 15 dies per a la revisió del text i guió final.

– 5 Dies per a la preparació del projecte presentat a l’Ajuntament. – Més de 50 hores de dissenys de vestuari i escenografia.

– Més de 100 hores per a la creació de les coreografies dels balls.

– 3 Mesos d’assajos. – Més de 20 hores per a la creació d’alguns elements escenogràfics.

– 12 Hores per a enllestir el muntatge d’escenografia i atrezzo el dia de l’espectacle.

– Més de 150 hores per a la creació del vestuari.

– Creació de 2 guions : un artístic i l’altre tècnic.

– Més de 20 hores per a la creació del cartell, díptic i elements promocionals.

– Més de 30 hores d’investigació de la vida, costums, alimentació i vestuari a l’època medieval a Europa

– 15 Tècnics de llum, so, efectes especials i muntatge.

– 250 metres quadrats de telons.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.