La inscripció a la nova edició d’Espluestiu s’obre el 7 de maig

casal

L’Ajuntament d’Esplugues ja té enllestida la nova oferta de casals d’estiu i esportius perquè els nens i nenes gaudeixin d’un primer mes d’estiu molt divertit mentre esperen que els pares i mares agafin les vacances. En pocs dies, el pograma de l’Espluestiu 2013 arribarà a les bústies de totes les llars de la ciutat amb els detalls de les activitats previstes pel consistori, les entitats de lleure juvenils, els clubs esportius i l’Espai Municipal de les Arts. Més de 1.500 places perquè cap infant es quedi sense participar-hi.

El període d’inscripció als casals d’estiu de l’Ajuntament s’obrirà el pròxim 7 de maig i s’estendrà fins al dia 10. El dilluns 6 de maig s’atorgaran les cites per a formalitzar les matriculacions. Les inscripcions en els casals de les escoles Folch i Torres i Gras Soler i el Casal Jove Robert Brillas (una novetat introduïda l’any passat, juntament amb el Casal Jove Remolí) es realitzaran en l’Edifici Puig Coca. Per als casals de l’Escola Joan Maragall i el Casal Jove Remolí, al PAC de Can Vidalet. I la inscripció al casal de l’Escola Isidre Martí es formalitzarà al Casal de Cultura Robert Brillas.

Pel que fa als casals esportius, a partir del 2 de maig es donaran els números per a les matriculacions, que es realitzaran del 6 al 17 de maig, al CEM La Plana.

Font: esplugues.cat

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and delete the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.