La Fundació Esclerosi Múltiple busca voluntaris a Esplugues

20120229-165227.jpg

La Fundació Esclerosi Múltiple busca voluntaris a Esplugues per participar a la campanya Una poma per la Vida, que es farà el 9 i el 10 de març.

La Fundació Esclerosi Múltiple busca voluntaris a Esplugues per participar els dies 9 i 10 de març a la campanya “Una poma per la vida”. Les persones que hi vulguin participar com a voluntàries només han de trucar al 902 11 30 24 o entrar a la web www.fem.es

La campanya “Una poma per la vida” fa onze anys que se celebra. Es porta a terme a més de 400 supermercats que el grup de distribució Condis té a Catalunya i a Madrid. Dels 400 supermercats, 6 estan situats a Esplugues.

Per cobrir la campanya a tot Catalunya i a Madrid es necessiten més de 700 persones voluntàries. La seva feina consistirà en estar presents als punts de venda, més propers a casa seva, demanant la participació dels ciutadans. L’objectiu és vendre pomes solidàries que costaran 1 euro i mig. Els voluntaris informaran de la tasca que porta a terme la fundació per millorar la qualitat de vida de les persones afectades.

Com hi podeu col·laborar?

• Necessitem la vostra ajuda, com a voluntaris d’aquesta campanya! Si podeu dedicar-nos 3-4 hores, arribarem a molta més gent!

• Busquem un Condis que estigui a prop del domicili del voluntari

• El voluntari demana col·laboració als compradors d’aquesta cadena oferint una poma que ha de col·locar dins d’una bossa de paper en la qual s’explica la nostra tasca

• La poma, que costa 1,50 Euros, es paga al passar per caixa

• Si no voleu ser voluntaris també hi podeu col·laborar comprant les pomes

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and delete the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.