La 14a Festa de la Percussió, que se celebra dissabte 18, es trasllada, a causa de la previsió de pluges, del parc dels Torrents a la pista coberta del parc Pou d’en Fèlix.

La festa començarà, com estava previst, a les 18 hores. Organitzada per grup de percussió Atabalats amb la col·laboració de l’Ajuntament, comptarà amb la participació de diversos grups com Tambolàs, Boiets Esquitxafocs, S.C.R. Amigos i Tambor du Saia.

A més de la percussió hi haurà una exhibició de capoeira, tallers infantils, el nou espectacle d’Atabalats, la xaranga d’instruments de vent Banda Patilla! i espectacles de dansa, teatre i màgia. Hi haurà sopar de botifarrada i servei de bar.

Font: www.esplugues.cat

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and delete the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.