La Castanyada 2013 a #Esplugues

Tot indica que la tardor s’ha instal·lat a Esplugues i les diverses associacions de veïns i entitats del poble ja preparen la gran festa que correspn a aquestes dates: la Castanyada. Demà dijous, 31 d’octubre, trobareu en un bon grapat de barris diferents manifestacions d’aquesta tradició catalana, amanida amb activitats per als més petits de la casa.

panellets-boniatos-castanas-barcelona

El Grup d’Esplai Espurnes ha organitzat, a la plaça Ghandi, una castanyada amb grup d’animació. Paral·lelament, al parc de Can Vidalet, els Museus d’Esplugues ens conviden al taller d’elaboració de fulles de fang inspirades en les fulles de castanyer.

També diferents associacions veïnals i entitats celebraran les seves respectives festes. Podeu trobar tots els detalls al respecte a L’Agenda.

D’altra banda, quan caigui la nit, teniu una cita als jardins del Casal de Cultura Robert Brillas, on els d’Espluga Viva us oferiran una vetllada rodona: sopar, castanyes, moniatos, moscatell i ball en seran els ingredients. A més, hi actuarà la banda A Folk Lent, amb els seus ja coneguts pasdobles, xotis, sardanes, jotes i el ball del Fanalet, entre unes altres danses d’arreu del món. El grup espluguí posarà el punt i final al Festival de Música Popular i Tradicional Arrela’t 2013 (del 26 al 31 d’octubre).

Nova edició del Concurs de Panellets, amb nova organització

Com cada any, teniu l’oportunitat de demostrar que sou els millors fent panellets al concurs que tindrà lloc divendres, 1 de novembre, a partir de les 11 del matí, en una edició especial, la 31a, en què l’Associació de Veïns del Barri Centre ha agafat el relleu en l’organització a la Secció Sardanista de L’Avenç.

Però el certamen també compta amb altres novetats, com la localització, als jardins del Casal de Cultura Robert Brillas, i l’animació musical que acompanyarà aquesta convocatòria.

Font: esplugues.cat

Títol original: «Castanyes i panellets per donar la benvinguda a la tardor»

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and delete the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.