El FC Barcelona s'ha imposat a la 13a edició del Torneig Ciutat d'Esplugues de bàsquet cadet
El FC Barcelona s'ha imposat a la 13a edició del Torneig Ciutat d'Esplugues de bàsquet cadet[Esplugues.cat] Els millors clubs espanyols de la categoria, al CEM La Plana.

El FC Barcelona s’ha imposat a la 13a edició del Torneig Ciutat d’Esplugues de bàsquet cadet, un dels millors d’Espanya de la seva categoria, que reuneix cada any per aquestes dates els millors clubs de l’Estat. Barça i Joventut de Badalona han reeditat la final de l’any passat, però amb resultat diferent, ja que enguany han estat els blaugranes els guanyadors. A la final, amb un pavelló del CEM La Plana abarrotat, es van imposar per 71-57.

Durant quatre dies, el CEM La Plana ha acollit la pedrera del bàsquet espanyol, en el torneig organitzat pel Club Bàsquet Nou Esplugues. La resta de classificats va ser: 3r. Real Madrid, 4t València Basket, 5è Estudiantes, 6è CB Murcia, 7è CB i Unió Manresana, 8è CB Nou Esplugues.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.