Kevin Serres guanya la Cursa Solidaria Ciutat d'Esplugues

20120430-121519.jpg

 En Kevin Serres es atleta del club atletisme Sant Just i com es va publicar la setmena passada es el corrededor més ràpid del més de març a España en els 150 mll. al aire lliure en categoria infantil i es va sumar a la iniciativa solidaria de l’ajuntament d’Esplugues amb Sant Joan de Deu, esperem que molts més atletes es sumin en properes edicions.

Font: Carles Serres

One Thought on “Kevin Serres guanya la Cursa Solidaria Ciutat d’Esplugues”

  • En Kevin Serres es atleta del club atletisme Sant Just i com es va publicar la setmena passada es el corrededor més ràpid del més de març a España en els 150 mll. al aire lliure en categoria infantil i es va sumar a la iniciativa solidaria de l’ajuntament d’Esplugues amb Sant Joan de Deu, esperem que molts més atletes es sumin en properes edicions.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and delete the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.