[6/3 Tele Estudi Esplugues ] La secció local d’Esquerra Republicana d’Esplugues de Llobregat ha organitzat la presentació del nou candidat a l’alcaldia Oriol Torras. A aquesta presentació ha estat convidat Oriol Junqueras, President d’Esquerra Republicana de Catalunya i Cap de l’oposició al Parlament entre d’altres membres de la formació republicana.

Cal destacar una important presència de regidors d’altres grups municipals i entitats com Omnium Cultural i l’Assemblea Nacional Catalana.
Un acte que ha tingut lloc a la sala-teatre de l’Avenç que s’ha omplert de gom a gom degut a la gran expectació que ha suscitat no només la presentació del nou candiat a l’alcaldia Oriol Torras, sinó també la presència d’algú de la importància política com és l’actual president d’ERC i Cap de l’oposició al Parlament de Catalunya.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.