Adeu a en José Antonio Garcia, de La Colla de Bastoners d'Esplugues

20111224-210304.jpg

El passat 19 de desembre ens va deixar el nostre amic i company José Antonio Garcia Ferrer a l’edat de 53 anys.

En José Antonio era una mica l’ànima de la Colla de Bastoners, una persona dedicada en cos i ànima a treballar per l’entitat, per molts de nosaltres, tot un referent, sempre buscant noves idees, nous projectes, un lluitador, una persona integradora i el més important, una gran persona i un molt bon amic dels seus amics, d’aquells que per desgràcia cada vegada en queden menys.

Una persona absolutament implicada en la nostra societat i en fer canviar el seu entorn més immediat per fer-lo millor, un treballador incansable per la Cultura Popular del nostre poble i del nostre país, sempre disposat a col·laborar amb qualsevol entitat o persona que li demanés, amb un sentit del humor envejable, sempre tenia un somriure, o una broma per tothom, inclús en moments difícils.

El seu record, per sempre quedarà gravat a la memòria de aquells que em tingut la sort de poder gaudir de la seva amistat.

Estimat José Antonio, sabem que allà on vagi la Colla de Bastoners tu vindràs amb nosaltres i ballaràs la Patum, el teu ball preferit, però trobarem a faltar el teu somriure.

Això no és un adéu per sempre, només és un adéu per un instant.

Un petó.
20111224-210526.jpg

One Thought on “Adeu a en José Antonio Garcia, de La Colla de Bastoners d’Esplugues”

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and delete the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.