IVª caminada de resistència Esplugues-Montserrat

20130927-094446.jpg

El 12 d’octubre d’enguany es realitzarà la quarta edició de la caminada de resistència Esplugues-Montserrat.

Aquesta caminada de 55 Km és en una activitat esportiva oberta a tothom on pot participar qualsevol persona motivada per realitzar aquesta ascensió clàssica al Monestir de Montserrat des de la vila d’Esplugues.

La caminada, organitzada pel Grup excursionista GELADE de L’Avenç d’Esplugues, és un repte personal i en aquesta edició els organitzadors han fet modificacions del recorregut respecte edicions anteriors per evitar al màxim que les botes dels participants toquin l’asfalt, optant per camins més feréstecs.

Per a incentivar la participació, en el procés d’inscripció existeix l’opció de formar equips a partir de 5 participants amb un descompte. Com en altres ocasions, la caminada disposarà d’avituallaments sense gluten per als participants celíacs que ho sol·licitin prèviament.

La caminada començarà el dia 12 d’Octubre 2013 a les 18:00 a la pista de L’Avenç, i el control d’arribada es tancarà el dia següent a les 12:00 del migdia.

Aquesta caminada forma part dels actes de commemoració del 40è aniversari del GELADE (Grup Excursionista Laketans de l’Avenç d’Esplugues).

Per a més informació i inscripcions podeu visitar el web de GELADE (http://www.gelade.cat/p/em.html) o al Centre Cultural l’Avenç els dimarts de 21:30 a 23:00.

Grup Exursionista GELADE
info@gelade.cat

20130927-094551.jpg

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.