IVª caminada de resistència #Esplugues-Montserrat del Gelade

20131021-134725.jpg

[Gelade] El darrer 12 d’octubre es va celebrar la quarta caminada de resistència Esplugues-Montserrat, organitzada pel Grup excursionista GELADE de L’Avenç d’Esplugues.

Aquesta caminada de 54 Km de caràcter no competitiu, enguany ha modificat el seu recorregut per evitar tant com fos possible l’asfalt, cosa que per una banda van agrair els participants, però per altre ha incrementat el desnivell acumulat, augmentant la duresa.

El recorregut passa per diversos municipis del Baix Llobregat i el Vallès, creuant el parc de Collserola, i la vall del Llobregat, per enfilar finalment el massís de Montserrat.

Dels 48 inscrits van prendre sortida 41 participants des de la pista de l’Avenç d’Esplugues dissabte a les 18:06 dels quals van arribar el 85% al Monestir de Montserrat entre les 6:00 i les 12:00 de diumenge. El participant que primer va completar el recorregut ho va fer en 12 hores.

Entre els i les caminants es va percebre una gran camaraderia, i hem comprovat que any rere any s’han fidelitzat alguns i algunes participants d’altres edicions.

La caminada, com en altres edicions, ha disposat d’avituallaments aptes per a participants celíacs i intolerants a la lactosa.

Aquesta caminada forma part dels actes de commemoració del 40è aniversari del GELADE (Grup Excursionista Laketans de l’Avenç d’Esplugues).

Per a més informació podeu visitar el web de GELADE (http://www.gelade.cat/) o al Centre Cultural l’Avenç els dimarts de 21:30 a 23:00.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and delete the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.