image

Bones,

Els castellers d’Esplgues estem a les portes de convertir-nos en la primera colla de vuit de la comarca. Per fer-ho em de descarregar dos castells de vuit.

El proper divendres dia 10 de juliol els castellers d’Esplugues farem un assaig especial obert a tothom per preparar les dues properes diades.

A les 20:00h obrirem les portes de la Nau, a les 21:00h començarem l’asssaig que durarà fins les 23:00h. El local d’assaig esta situat a la rambla Àngel Guimerà num 185.

Després de l’assaig els castellers convidarem a sopar i a un mojito a tothom qui hagi vingut a donar pit al nostre local i farem una mica de festa.

Us hi esperem a tots!

Joan Pujadas
cap de colla del Castellers d’Esplugues

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and delete the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.