INAUGURACIÓ D'EXPOSICIÓ DE PINTURES A L'HOSPITAL “MOISÉS BROGGI”: Del 19 de juny al 4 de juliol de 2013

cade2013

Parlaments de la Dra. Curucelaegui, del Gerent del Broggi, del Regidor de Cultura d’Esplugues Eduard Sanz i de la Comissària.

INAUGURACIÓ: [mago] A les 12:30 h (alguns prefereixen dir-ne dos quarts d’una) tothom era al seu lloc, al passadís principal del Hospital Moisés Broggi (els de Sant Joan Despí en diuen l’Hospital de Sant Joan Despí quan ho es de tot el Baix Llobregat). Autoritats, personalitats, artistes i col·laboradors se saluden els uns als altres i, minuts després de l’hora assenyalada comença l’ inauguració oficial amb el parlament de Montserrat Curucelaegui que representava al CADE. Un bonic recordatori de l’esperit artístic de Chagal, que propugnava l’arc com “estat d’ànim” i agraïment al Consorci de l’Hospital per cedir l’espai i a tots el qui han col·laborat per fer possible la realització d’aquesta mostra d’art.

             Segueixen unes paraules del Gerent de l’Hospital Moisés Broggi, senyor Albert Pont, del Regidor de Cultura de Sant Joan Despí, senyor Alex Magrane i del Regidor d’Esplugues de Llobregat, senyor Eduard Sanz, tancant els parlaments la comissària Loreto Montané i el co-comissàri Jordi Mercadé. A tots se’ls ha d’agrair la brevetat, recordant el dit de Baltasar Gracián: “¡Lo bueno, si breve, dos veces bueno!”

            A continuació tots els assistents varen desplaçar-se al llarg de l’espai de l’exposició a fi de poder contemplar en detall les 52 obres, detenint-se i fen comentaris elogiosos de moltes d’elles.

             L’assistència va ser molt nodrida, dons a més dels citats hi havia alguns metges de l’Hospital que en aquell moment no estaven de servei i molts socis del CADE entre els que varem saludar a Teresa Marimon, Maria Lluïsa Colomé, Melanie Prada, Sole Nicolau (amb el seu home), La mare de Pere Pahissa representant-lo en ell, el marit de María Jesús Solano en la seva representació, Carme Miracle, Victòria Sintes, Fernando Alegría, Rafael Pardo, Juan José Rodríguez Córdoba, sense oblidar a Juan de Dios i un company seu, alumnes tots dos de l’Escola Municipal d’Art i col·laboradors entusiastes de qualsevol acte del CADE (què esperem per fer-los socis?), aixins com el cronista ocasional que subscriu.

            Per motius tècnics i legals no va ser possible oferir als concurrents una copa de cava o refresc (en altres tems es deia “un vino español”) i es va donar per conclosa l’ inauguració de la mostra que durarà fins el dijous, dia 4 de juliol.

             La mostra ha quedat molt dignament presentada i formarà part de les moltes activitats del CADE, confiant en que hi hagi moltes visites i algunes consultes de les que potser alguna es consolidi en venda.

            Felicitats a tots els que hi heu col·laborat i preparem les properes activitats que ja ens empenyen!

CADE.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and delete the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.