HOBBIES diumenge 6 de juny a les 19:00h

És un crit a fer tot allò que ens agrada, pel simple fet de gaudir del que fem,  sense la necessitat de fer-ho perfecte. En Ramó és una persona molt inquieta, té molt de temps lliure, per tant, moltes aficions, i la MÀGIA és el seu nou hobbie. Creu saber-ne molt, tot i que només és un aficionat, o potser alguna cosa més?

En Ramó és creador, mag, actor… (tot i que ell diu que només ho intenta). Des de ben jove forma part del panorama teatral de Barcelona, i ara a tot el món. Ha treballat en diverses produccions, entre d’altres al Gran Teatre del Liceu i al Teatre Borràs amb “Pel Davant i Pel Darrere”, i espectacles propis de màgia com “En Acció” o “Bipolart”. 

És creador de nous efectes de màgia, i ha portat els seus espectacles arreu de Catalunya, Europa i el món.Recentment ha guanyat dos Premis Nacionals de Màgia a Espanya i un a Itàlia, i també ha participat en el prestigiós programa de televisió Americana “Penn&Teller: Fool Us” tot gràcies a les seves creacions que meravellen la comunitat màgica a escala mundial.
Pots comprar la teva entrada a secretaria de dilluns a divendres de 16:30h a 19:30h o a l’enllaç https://www.eventbrite.es/e/153991904933

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.