Guanyem Esplugues: Crida per #Esplugues de Llobregat. [Presentació de la candidatura electoral]

IMG_1539.JPG
Aquest dissabte, 20 de desembre, a les onze a la plaça de l’Ajuntament Presentació de la candidatura unitària ‘Guanyem Esplugues’-‘Crida per Esplugues de Llobregat’

Aquest dissabte, 20 de desembre tindrà lloc la presentació de la candidatura unitària ‘Guanyem Esplugues’-‘Crida per Esplugues de Llobregat’, que agrupa forces polítiques de la ciutat com EUiA, Equo i Procés Constituent, entitats socials com Recortes Cero i ciutadanes i ciutadans a títol individual.

L’acte tindrà lloc després del procés d’elaboració del codi ètic i del document base de la candidatura, que seran presentats en l’esdeveniment. A partir del gener, ‘Guanyem Esplugues’-‘Crida per Esplugues de Llobregat’ iniciarà un procés participatiu per elaborar el seu programa i unes primàries per triar els i les candidates a les eleccions del maig del 2015.

Hora: dissabte, 20 de desembre, a les onze del matí.
Lloc: plaça de l’Ajuntament d’Esplugues de Llobregat (el Baix Llobregat).


Font: https://www.facebook.com/groups/guanyemespluguesdellobregat/

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and delete the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.