Gràcies per fer crèixer amb nosaltres l'Esplugues.com

En nom de tot l’equip i col·laboradors d’aquest mitjà de comunicació que engloba el portal de notícies, el canal de televisió Esplugues.com Channel i Ràdio Esplugues.com on-line, us vull donar les gràcies per seguir-nos i ajudar-nos a crèixer constantment i a millorar la nostra informació, diversa i plural, consolidant-nos com a portal ciutadà amb el nom «Esplugues.com Actualitat i opinió».

Les xifres, tal i com podeu veure als gràfics, superen molt les nostres espectatives inicials del mes setembre de l’any que avui finalitza. Esperem continuar comptant amb vosaltres per al proper 2012 i aprofito per desitjar-vos una bona entrada d’any. El nostre més sincer i humil agraïment.

Iban Salvador Martínez
Director de l’Esplugues.com

Javier G. Ponce
Ramon Cervera Maurel
Carolina Casals Benito

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and delete the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.