20130122-091005.jpg

Benvolguts i benvolgudes:

Ens adrecem a vosaltres per convidar-vos a participar amb nosaltres al FLASHMOB que estem organitzant per al dia dijous 24 de gener, a les 12:00 del migdia.

Aquesta acció és una proposta de l’Institut Vidal i Barraquer de Tarragona amb l’objectiu de donar a conèixer l’Animació Sociocultural i la CAS CAT (Coordinadora d’Animació Sociocultural de Catalunya). El mateix dia a la mateixa hora s’emetran els FLASHMOB des de diferents pobles i ciutats de Catalunya.

«Les persones canvien quan s’adonen del potencial que tenen per canviar les coses» Paolo Coelho.
L’Animació Sociocultural, que etimològicament ve del mot ànima (vida i alè) + animus (motivació, dinamisme…), vol generar aquest canvi.

El FLASHMOB pot ser, a més, un punt de trobada de moltes de les persones, entitats i altres agents d’Esplugues que dinamitzen socialment d’una manera o altra la nostra comunitat.

Vosaltres sou part de la dinamització social de la nostra ciutat i per això ens agradaria comptar amb vosaltres el dia 24 de gener.

Us agrairíem que ens donéssiu una resposta abans possible contestant aquest mail per poder continuar organitzant el dia. Més endavant us enviarem concretant la informació.

Si us plau reenvieu-ho a qui creieu convenient.

Moltes gràcies.

Goretti Salvadó i Agostina Piñeiro
INS Severo Ochoa
Animació Sociocultural.

*Aquí teniu l’enllaç amb la coreografia:
http://www.facebook.com/media/set/?set=vb.100004454737333&type=2

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.