FESTIVAL INFANTIL DE DANSA 2015!


NOTÍCIESEl proper dissabte 13 de juny tindrà lloc una nova edició del Festival Infantil de Dansa a les 18’30h als Jardins del Casal de Cultura Robert Brillas d’Esplugues (c/ Àngel Guimerà, 38) amb la participació de totes les seccions infantils de l’Esbart.En el programa de danses, s’hi podran veure força estrenes a més de les danses de l’Esbart Sant Jordi de Badalona (Orfeó Badaloní), que per primer cop actuarà com a grup convidat al Festival. Per part de l’Esbart d’Esplugues hi actuaran les seccions de Petits, Infantils i Mitjans.
FESTIVAL INFANTIL DE DANSA 2015!
El Festival Infantil de Dansa es celebra a Esplugues des de fa 6 anys. Es va crear amb el propòsit de dedicar l’actuació als més joves de l’esbart i després d’haver passat per diversos emplaçaments, des de fa 3 anys té lloc als Jardins del Casal de Cultura Robert Brillas, una ambient acollidor, amb una temperatura adient i amb totes les comoditats de cara als petits dansaires.

En cas de mal temps, l’acte es realitzaria a l’interior del mateix Casal de Cultura.

FESTIVAL INFANTIL DE DANSA 2015!A banda del Festival Infantil, al mes de juny hi hauran altres ballades on hi intervindran la resta de seccions que composen l’esbart:
Dissabte 6 de juny – 17’00h
Ballada a la Festa Major de Trinitat Vella de Barcelona
Cos de Dansa i Esbart Joventut Nostra

Dissabte 27 de juny – 17’00h
5è Aniversari Residència La Mallola d’Esplugues
Grup de Pares

Com sempre, teniu tota mena d’informació de les ballades a l’AGENDA del nostre web.

Powered by WPeMatico