Festa infatil de la Tardor de l'Esbart
Festa infatil de la Tardor de l'EsbartEl proper dissabte 12 de novembre, l’Esbart Vila d’Esplugues presenta una novetat en el calendari cultural de la nostra ciutat. Es tracta de la Festa Infantil de la Tardor, que tindrà lloc a la Sala-Teatre del Casal de Cultura Robert Brillas , de 17 a 20 h de la tarda.
 
Es tracta d’una iniciativa que pretén recuperar i promocionar aquells aspectes més tradicionals de la Tardor , tot oferint-la als més joves d’Esplugues per tal de que coneguin i creixin respectant i gaudint aquestes tradicions.
 
L’Esbart organitzarà una xocolatada, hi hauran jocs de taula, taller de dibuix, castanyada, actuacions de les Seccions de Petits, Infantils i Mitjans, etc, a més de la presència de la Castanyera que saludarà personalment a tots els assistents, els quals hauran de dur motius de la tardor per a guarnir el casal.
 
De ben segur serà una tarda molt entretinguda i gaudirem de tot el que ens ofereix la Tardor!
 
Us esperem!
 

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.