Exposició d'aquarel.les de Marcel Rubio Juliana

20130508-105930.jpg

Aquest divendres s’inaugura a la Sala Miquel de Montblanc l’exposició «Montblanc, de 9’30h a 12’30h» una mostra de 33 aquarel.les de Marcel Rubio,
estudiant de la UB, amb la que pretén visualitzar un recorregut que fa l’autor al llarg d’aquesta franja horària, sortint desde el veí poble de Forès i acabant l’excursió a les 12’30h, darrere la catedral. Narrativa visual explicada en imatges de la seva experiència amb els panorames que es va trovant.
La Sala Miquel es troba a la Plaça de Sant Miquel, Montblanc.

Inauguració: divendres 10 de maig a les 20.00h
Del 10 al 26 de maig 2013 (obert divendres, dissabtes i diumenges.)
Exposició i venda al públic.

Marcel Rubio està cursant 4t curs a la Facultat de Belles Arts de Barcelona.
L’any 2009 va ser seleccionat en el concurs de pintura La Mútua de Granollers, per l’obra «Nit de Sant Joan».

El 2012 va quedar finalista a la Biennal d’Art 2013 que organitza el Museu d’Art Modern de Tarragona, Tapiró i Julio Antonio, amb l’obra «Quina hora és?». Ha participat en diverses exposicions col·lectives d’àmbit local, com al Refugi de Badalona, l’any 2008 i a la biblioteca Tirant lo Blanc de Montgat l’any 2010.
Guanyador de «Crema’l tu!» concurs de la figura del dimoni a Badalona, l’any 2010. Ha il·lustrat la història de l’Orfeó Badaloní narrada per Joan Soler i Amigó al llibre «OB 90», l’any 2011.

Ha exercit el comissariat de l’exposició “10 poesies il·lustrades” per al festival “III Forès poesia i música” .

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and delete the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.