Exposició col·lectiva d’Asun Codina i Carme Miracle

Un hiperrealisme particular i un realisme actiu es mostren en l’exposició col·lectiva de dues artistes, l’espluguenca Carme Miracle i la barcelonina Asun Codina. Cal dir que ambdues pertanyen al Cercle Artístic d’Esplugues.

Miracle s’endinsa en paisatges bucòlics, natures mortes i temes il·lustratius com rostres de beduïns i temes africans amb cromatismes difuminats de cotó fluix. El fet de voler copiar el model amb exactitud precisa fa que la interpretació de l’obra sigui inexistent, no obstant això en el resultat s’aprecia l’esforç i pulcritud, cosa que dóna un resultat satisfactori, potser més propi d’una il·lustradora.

Codina en els seus temes sempre hi té un personatge principal actiu, i és aquest el protagonista. Un llop es mostra darrere uns arbustos, un nen escriu amb un guix al terra, una natura morta com una copa de vidre tombada… La pinzellada és nítida i s’apropa més al realisme que a l’hiperrealisme, ja que no es perd en el detall . la idea del model perdura a la seva obra.

L’esdeveniment es va inaugurar el dia 2 de març de 2012 i romandrà a la sala del espai CX, al carrer del mestre Joan Corrales, 59 -61, fins al 29 d’aquest mes.

Font: Jordi Mercadé

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and delete the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.