Imatge

En un acte on participarà el veterà actor Francisco Martínez Celeiro, més conegut pel seu nom artístic George Martin.

L’any de commemoració del 50è aniversari d’Esplugues City, el poblat de l’Oest dels estudis Balcázar construït l’any 1964 a la ciutat, arriba a la seva fi amb un acte de cloenda el proper divendres, 2l de març, a les 19 h., al Casal de Cultura Robert Brillas, que consistirà en una taula rodona en què participaran experts cinèfils i el veterà actor Francisco Martínez Celeiro, més conegut pel seu nom artístic George Martin, que conversaran sobre el gènere de l’spaguetti western.

George Martin (Barcelona, 1937) és un dels actors espanyols més emblemàtics de les pel·lícules de l’Oest gravades al nostre país i hi va participar en diverses produccions rodades a Esplugues City, com ara El retorno de Ringo (1965) o El retorno de Clint el solitario (1972).

L’acte s’iniciarà amb la projecció de la pel·lícula Clint el solitario (1967), film que protagonitza Martin. A continuació, a la taula rodona prendran part, a més de l’actor, els coautors del llibre Más allá de Esplugas City, Salvador Juan i Rafael de España (director adjunt del Centre d’Investigacions Film-Història); el director de la Filmoteca de Catalunya, Esteve Riambau; i el productor audiovisual i president de l’Associació Espanyola de Productors d’Animació (AEPA), Enrique Uviedo.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and delete the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.