imagesCA8P3Y8U

La Festa de les Rodes torna diumenge, 17 de maig, al carrer Andreu Amat. L’esport, la diversió i la vida saludable conflueixen en aquesta celebració ideal per viure en família. Amb aquesta festa es pretén difondre que hi ha moltes maneres de moure’s per la vila, que són molt més respectuoses amb el medi ambient que les motos i els cotxes, a més de ser saludables perquè ens ajuden a fer exercici. Podreu sumar-vos a una passejada urbana en bicicleta, patins o skates o participar en les activitats de sensibilització sobre accessibilitat i ecologia i gaudir de l’habitual exhibició de patinatge artístic a càrrec del club de casa nostra, entre d’altres propostes.

Tot plegat tindrà lloc al carrer Andreu Amat (davant de l’Institut La Mallola), d’on partiran els dos circuits per a bicicletes i patins, un per a infants de fins a 9 anys (1,5 km) i altre per a majors d’aquesta edat (8 km), a les 10.15 i a les 10.30 hores, respectivament.

En el mateix indret també trobareu una zona de ludoteca i esport per als més petits, una altra de biketrial, una activitat per anar amb cadira de rodes i viure de primera mà els obstacles amb què es troben les persones amb discapacitat, un taller de patinatge per practicar eslàlom, velocitat i salts, un estand amb bicicletes elèctriques i un circuit de cotxes de xoc ecològics. Paral·lelament, al parc d’skaters, es farà un taller d’iniciació. També hi haurà exhibicions.

I a les 12.30 hores teniu una cita amb els membres del Club de Patinatge Artístic d’Esplugues, al mateix Institut La Mallola.

Font: www.esplugues.cat

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and delete the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.