Esplugues serà seu a Espanya de la primera Universitat de Formació Professional


Amb el suport de l’Ajuntament d’Esplugues, la nova escola superior aspira a ser referent estatal en la Formació Professional amb un campus urbà.

Barcelona, 29 de març de 2022.- Neix la UNI de la FP, una nova escola superior per a posicionar la Formació Professional com a alternativa a la formació universitària. La nova escola de Formació Professional ha triat la ciutat d’Esplugues de Llobregat per a situar el seu futur campus universitari d’estudis d’FP (Formació Professional). Ofereix grau superior en àrees de Gestió Turística i Hostaleria i, Màrqueting i Publicitat (Business). Aspira a ser un referent en l’Educació FP (Formació Professional) i preparació acadèmica superior dels alumnes.

La metodologia de la nova escola és innovadora, exclusiva, pràctica i directa. Es treballa amb les eines pròpies les empreses i s’ofereix a tots els seus alumnes pràctiques presencials en elles com a complement a la seva formació acadèmica i seguint el model alemany i de college dels estats units, donant prioritat a les empreses tecnològiques i en establiments turístics i hotels.

La UNI de la FP ha adquirit la parcel·la per al seu futur campus en la nova zona de desenvolupament comercial i universitari d’Esplugues de Llobregat. El nou edifici projectat per ILLA Arquitectes constarà de 3 plantes sobre rasant i albergarà 9 aules equipades amb tota la tecnologia avantguardista en l’àmbit de l’educació, al més pur estil de college americà.

En paraules d’Oscar Sánchez, promotor de la iniciativa, “iniciem el projecte de crear una universitat en l’àmbit de l’educació superior de la Formació Professional, que neix amb la missió de convertir-se en el referent educatiu en l’àmbit de la FP i com l’objectiu de proporcionar una formació reglada del més alt nivell en excel·lència acadèmica i pràctica professional en sectors econòmics amb una gran demanda de professionals d’alta qualificació”.

L’Ajuntament d’Esplugues dona suport a la iniciativa i ambiciona a posicionar-se com a referent en innovació i formació de l’àmbit de la FP.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.