Esplugues se suma a les celebracions de la Diada Nacional de Catalunya

20130910-223406.jpg

Esplugues es vestirà de gala dimecres per celebrar una data solemne: l’Onze de Setembre, la Diada Nacional de Catalunya. Cants, balls, ofrenes, parlaments i sardanes marquen la pauta d’una festa tenyida de tradició i política.

La programació de la jornada començarà al migdia, al parc Onze de Setembre, amb l’acte institucional, que comptarà amb l’actuació de les corals Musicorum i La Coloma i les ofrenes forals per part de les entitats. Tot seguit, l’Esbart Vila d’Esplugues, la Colla de Bastoners i la Secció Sardanista de L’Avenç ens obsequiaran amb els seus balls.

L’alcaldessa d’Esplugues, Pilar Díaz, llegirà la declaració institucional, abans que la Societat Coral Centenària La Coloma posi el punt i final amb l’emotiva interpretació dels Segadors, himne nacional de Catalunya.

Al vespre, la celebració tornarà al parc Onze de Setembre, on ens espera la tradicional ballada de sardanes organitzada per la Secció Sardanista de L’Avenç.

Consulteu el programa complet d’activitats a L’Agenda.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and delete the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.