Esplugues mantindrà el servei de Minuts Menuts malgrat la retirada de la subvenció de la Generalitat

20130604-133743.jpg

L’Ajuntament assumirà íntegrament el cost d’aquest espai lúdic i de guarda d’infants, que s’amplia fins als 5 anys d’edat.

L’Ajuntament d’Esplugues mantindrà i adequarà a partir de juliol l’espai lúdic i de guarda puntual d’infants Minuts Menuts, després de la supressió de la subvenció que prestava la Generalitat.

A partir d’ara, l’Ajuntament assumirà íntegrament el cost d’aquest servei, que vol ajudar a pares i mares a conciliar vida laboral i familiar. Minuts Menuts està pensat per donar resposta a necessitats no previstes o puntuals de pares i mares (amb un temps màxim de per- manència de l’infant de 3 hores continuades i de 2 dies per setmana).
A partir d’un estudi per conèixer l’ús del servei, s’han modificat diversos aspectes del servei. Tenint en compte que l’afluència més gran d’usuaris es concentra en els matins dels dimecres i els divendres, a partir del mes de juliol Minuts Menuts obrirà els dimecres, de 10.30 a 14 hores; els divendres, de 10 a 14; i també les tardes dels dimarts, de 16 a 19 hores. El servei continuarà prestant-se a les instal·lacions del Complex Esportiu Municipal La Plana.
Una altra novetat introduïda per millorar el servei és l’ampliació dels 3 als 5 anys de la franja d’edat dels nens i nenes que poden fer-ne ús. L’edat mínima és 4 mesos.

Durant el 2012, s’hi van registrar 632 usos del servei, per part d’una cinquantena de famílies.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and delete the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.