imageEnguany, la 21a edició de La Marató impulsada per Televisió de Catalunya estarà dedicada al càncer i tots els espluguins i espluguines que ho vulguin podran contribuir- hi un parell de setmanes abans a través d’una activitat organitzada pel grup de percussió Drums , amb la col·laboració de l’Ajuntament.

Toca per la Marató serà una jornada on totes les colles de percussió de la ciutat s’agermanaran per recaptar diners per a aquesta causa. Atabalats, Boiets Esquitxafocs, Tambolàs, Toc de Foc, Drums i els Tumtumprat, del Prat de Llobregat, com a colla convidada, faran una cercavila amb dos itineraris diferents: des del final de la rambla Àngel Guimerà fins al parc Pou d’en Fèlix i des del casal Robert Brillas, per Santiago Rusiñol, fins a la pista vermella del parc, on cada colla oferirà una petita actuació i s’hi sumarà la Colla de Geganters. A més, durant el matí s’impartirà un taller de maraques fetes amb materials reciclats.

Per acabar, els Castellers d’Esplugues també hi col·laboraran cuinant una gran paella. Els diners dels tiquets de la paella i els del servei de bar seran destinats íntegrament a La Marató.

D’altra banda, el dia abans de La Marató, l’Esplai Pubilla Cases-Can Vidalet també aportarà el seu granet de sorra amb una fira de participació solidària amb altres entitats, d’11 a 14 hores, a la plaça de la Bòbila.

 El CEM La Plana també es suma a La Marató

Per al diumenge 16 de decembre, el dia de La Marató de TV3, el CEM La Plana ha organitzat una altra iniciativa, en aquesta ocasió de caire esportiu. A partir de les 10 del matí hi podreu participar en sessiond de cycling, street dance i dansa del ventre. Les persones que hi prenguin part col·laboraran amb la causa de La Marató amb la inscripció de 3 euros.

Font: Ajuntament

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Basic data protection information: The processing responsible is Iban Salvador Martinez. Your data will be processed for gestionar i moderar els comentaris. The processing legitimation is the consent of the concerned party. Your data will be processed by Automattic Inc., EEUU to spam filtering. You have the right to access, rectify and cancel the data, as well as other rights, as explained in the privacy policy.